Klientcitater

"Gallo Kriserådgivning er et rart og afslappet sted at komme, hvor jeg får hjælp til at acceptere mine følelser og komme videre i livet."

— 42 år, studerende


"Gallo Kriserådgivning har kompetente rådgivere, og jeg har gennem mine samtaler fået konkrete hjælpemidler, som jeg kan bruge i dagligdagen."

— 55 år, førtidspensionist


"Jeg har fået hurtig hjælp hos Gallo Kriserådgivning og ville ikke have haft råd til at søge hjælp andre steder."

— 28 år, klinikassistent

Samtaleterapi

Vores samtaleterapi er et rådgivningstilbud, hvor du helt gratis og anonymt kan få hjælp til at bearbejde hverdagens små og store problemer. Igennem samtaleforløb der er tilpasset lige netop dine behov, forsøger vores dygtige rådgivere at klæde dig på til at håndtere de problemstillinger, der kan være svære at tackle i det daglige.

I vores samtaleterapi kan du bl.a. få hjælp til at tackle problemstillinger såsom:

 • Ensomhed
 • Angst
 • Stress
 • Depression
 • Lavt selvværd
 • Sorg
 • Samlivsproblemer
 • Spiseforstyrrelser
 • Eksamensangst
 • Selvmordstanker
 • Eksistentiel krise
 • Psykiske sygdomme
 

Gallo Kriserådgivnings tilbud er for alle, som ønsker gratis og professionel hjælp – ingen krise er for lille eller for stor. Hvis kerneproblemet er et alkohol- eller stofmisbrug, kan vi dog desværre ikke tilbyde behandling. Her henviser vi i stedet til Dansk MisbrugsBehandling og andre behandlingstilbud med speciale i misbrug.

Hvordan får jeg hjælp?

Hos Gallo Kriserådgivning er der ingen ventetid, derfor har du altid mulighed for at komme uanmeldt inden for vores åbningstider. Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig og hjælpe dig i gang med et samtaleforløb, der imødekommer dine behov.

Hvis du foretrækker at aftale en tid på forhånd, kan du ringe til Gallo Kriserådgivning på tlf. 86 18 86 98 og aftale en tid med en af vores medarbejdere. Herefter er det muligt at komme herned og blive skrevet op til et forløb. Derefter vil vi kontakte dig igen, når vores medarbejdere får tid til at påbegynde forløbet. Hvis du ringer uden for vores åbningstider, kan du indtale en besked med navn og telefonnummer. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også vælge at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. For at blive skrevet op til et forløb er det dog et krav, at du underskriver en samtykkeerklæring. Derfor foretrækker vi i høj grad, at du kommer herned og snakker med os personligt, hvis du ønsker et forløb. På den måde kan vi også lave den bedste vurdering af din situation og behov.

Hvem rådgiver mig?

Gallo Kriserådgivning har en tværfaglig sammensætning af rådgivere, der sikrer at du altid kan få den hjælp, du behøver, når du henvender dig hos os. Vores hold af frivillige rådgivere består således af psykologer, socialrådgivere, læger, sygeplejersker, familieterapeuter, fysioterapeuter, psykoterapeuter og studerende inden for disse områder.

Når du henvender dig første gang, bliver du mødt af de medarbejdere, som er på vagt den pågældende aften. Det er afgørende for os, at du føler dig godt tilpas, er i trygge hænder og har en god kemi med din rådgiver, så hvis du på et tidspunkt ønsker en anden rådgiver, bestræber vi os på at imødekomme dette.

Hvis du vil vide mere om vores rådgivere og deres baggrund for at være frivillige hos Gallo, kan du læse mere om vores medarbejdere.

Hvordan foregår samtalerne?

Alt efter behov og ønsker kan samtalerne foregå individuelt eller i par.

I et typisk samtaleforløb mødes du med din rådgiver en time hver 14. dag. Der er ingen grænse for hvor mange samtaler du kan få – det er op til dig og din rådgiver at afgøre, hvornår dit forløb afsluttes. For nogle strækker samtaleforløbet sig over et halvt til et helt år, mens andre afslutter forløbet efter nogle enkelte samtaler.

Denne webside bruger cookies.

Vi bruger cookies i forbindelse med værktøjet Google Analytics, som bl.a. leverer statistik over hvilke søgeord, vores webside er fundet med.  

Accepter