Bliv Frivillig

Er du interesseret i at hjælpe andre mennesker, som har det svært eller står i en svær situation?

Kan du svare ja til ovenstående er Gallo Kriserådgivning et sted for dig. Som frivillig hos Gallo Kriserådgivning får du mulighed for at gøre en forskel og hjælpe andre mennesker, som på den ene eller anden måde har det svært.

Gennem et frivilligt arbejde hos Gallo Kriserådgivning får du mulighed for at videreudvikle, vedligeholde eller forstærke dine kompetencer samt deltage i et træningsforløb. Derudover vil du blive en del af et tværfagligt miljø med andre frivillige, som også har en baggrund indenfor det sociale og sundhedsfaglige område.

Vi forventer, at du har en relevant faglig baggrund eller erfaring indenfor området. Vores frivillige er eksempelvis psykologer, socialrådgivere, læger, sygeplejersker, familieterapeuter, fysioterapeuter, psykoterapeuter eller studerende indenfor et af områderne. Derudover er det vigtigt, at du har et personligt overskud, idet du skal hjælpe og lytte til mennesker, som har det svært.

Har du ikke ovenstående baggrund eller erfaring, men vil du alligevel gerne gøre en forskel? Så skal du ikke holde dig tilbage. Gallo Kriserådgivning søger nemlig også ofte frivillige indenfor andre områder såsom kommunikation, marketing og IT.

Ansøgning sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligt arbejde er essentielt hos Gallo Kriserådgivning, idet vi er en frivillig forening, som primært er drevet af frivillige. Vi sætter derfor stor pris på alle vores frivillige medarbejdere, som hver dag yder hjælp til kriserådgivningens brugere og klienter på forskellige områder.

Denne webside bruger cookies.

Vi bruger cookies i forbindelse med værktøjet Google Analytics, som bl.a. leverer statistik over hvilke søgeord, vores webside er fundet med.  

Accepter