Støt Gallo Kriserådgivning

For os hos Gallo Kriserådgivning er det afgørende, at alle vores tilbud er gratis. Vi mener, at alle skal have mulighed for at søge hjælp i forbindelse med personlige problemer. For at vores tilbud og kerneydelser skal blive ved med at være gratis, er vi afhængige af støtte udefra.

Vi har brug for økonomiske midler til at fortsætte arbejdet i den gode sags tjeneste. Hvis du ønsker at støtte vores arbejde økonomisk, er der flere måder at gøre det på. Du kan enten støtte igennem et medlemskab, med et engangsbeløb eller med et fast bidrag over en periode på 10 år.

Du har også mulighed for at støtte Gallo ved selv at blive frivillig hos os, og på den måde bidrage direkte til vores daglige arbejde.

Læs mere om vores vilkår for donationer og abonnementsaftaler nederst på siden.

Handelsbetingelser

Vilkår for donationer og abonnementsaftaler

Sikkerhed og betaling

Gallo Kriserådgivning anvender onlinebetalingssystemet Quickpay. Betalinger med kreditkort på denne hjemmeside er derfor sikre og certificeret af Nets (tidl. PBS).

Der modtages betaling fra følgende korttyper: Dankort og Visa Dankort.

Kvitteringer

Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes en kvittering til din e-mailadresse.

Registrering af personoplysninger

Gallo Kriserådgivning har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger, som er nødvendige for at kunne gennemføre ekspedition af donationer og abonnementsaftaler. Nødvendige personoplysninger omfatter navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og CPR/CVR-nummer. Der registreres ikke personfølsomme oplysninger såsom kontoinformationer og kortnumre.

Gallo Kriserådgivning videregiver ikke personlige oplysninger, men forbeholder sig retten til at behandle disse på ubestemt tid i forbindelse med eget regnskab og bogføring, og oplysningerne behandles naturligvis strengt fortroligt, jf. persondataloven.

I overensstemmelse med persondataloven vil Gallo Kriserådgivning som dataansvarlig give enhver, som ønsker det, meddelelse om, hvorvidt der behandles personoplysninger om vedkommende. Behandles personoplysningerne, vil der blive givet meddelelse om:

  1. Hvilke oplysninger, som behandles
  2. Behandlingens formål
  3. Hvem, som måtte modtage oplysningerne
  4. Hvorfra oplysningerne stammer

Du kan til enhver tid overfor Gallo Kriserådgivning gøre indsigelse imod, at dine personoplysninger gøres til genstand for behandling.

Moms

Donationer pålægges ikke moms.

Fortrydelsesret

Du har ikke fortrydelsesret ved donationer og abonnementsaftaler.

Reklamation

Klager over fejl eller problemer kan ske ved henvendelse til:
Gallo Kriserådgivning
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 18E
8000 Aarhus C
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Eller besked kan lægges på tlf.: 86 18 86 98

Abonnementsaftaler er bindende

Abonnementsaftaler er bindende fra det tidspunkt, hvor Gallo Kriserådgivning modtager din første indbetaling og indtil, at abonnementsaftalen udløber eller opsiges.

Opsigelse af abonnementsaftaler

Opsigelse af abonnementsaftaler skal ske senest 21 dage før, at næste abonnementsbetaling forfalder til betaling. Opsigelsen skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. sammen med oplysninger om navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

Betalingstransaktioner i abonnementsaftaler

Du giver ved abonnementsaftalens indgåelse tilladelse til, at Gallo Kriserådgivning må gennemføre én betalingstransaktion for hver betalingsperiode (årligt), så længe abonnementet løber. Hvis abonnementsaftalen ikke opsiges, vil du modtage en påmindelse inden udløbsdatoen for abonnementsaftalen, hvor du gives mulighed for at forny abonnementsaftalen.

Betalingstransaktioner i abonnementsaftaler gennemføres på sidste bankdag før, at en ny betalingsperiode begynder. Gallo Kriserådgivning er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode.

Ændring af kortnummer

Ændres dit kortnummer under abonnementsaftalens løbetid, vil du automatisk modtage en e-mail med besked om, at den seneste betalingstransaktion ikke har kunne gennemføres. Du vil derfor være mødt til at tilmelde dig den automatiske betaling igen.

Kontakt og virksomhedsoplysninger

Gallo Kriserådgivnings fulde virksomhedsnavn, adresse og kontaktoplysninger:

Gallo Kriserådgivning
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 18E
8000 Aarhus C
CVR-nr.: 25073592
Tlf.: +45 86 18 86 98
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne webside bruger cookies.

Vi bruger cookies i forbindelse med værktøjet Google Analytics, som bl.a. leverer statistik over hvilke søgeord, vores webside er fundet med.  

Accepter