Ny bog af Kirstine Madsen: Bjørns Historie.

I bogen bliver man som læser draget ind i sidste del af et intenst terapeutisk forløb, som har strakt sig over fire år. Hovedpersonen Bjørn, som nu er 47 år, fortæller om sin barndom, hvor han vokser op hos sine bedsteforældre. Sammen med terapeuten forsøger han at komme til bunds i de familiehemmeligheder, løgne og bedrag, som han loyalt har båret på i 30 år og som har præget hans barndom og ungdom og været stærkt medvirkende til, at Bjørn blev syg og indlagt på psykiatrisk hospital som 19-årig.

Fra Bjørns Historie's forord

”Jeg mødte Bjørn første gang som frivillig terapeut i Gallo Kriserådgivning, og bogen er blevet til på baggrund af 95 samtaler, som Bjørn og jeg har haft over en periode på 4 år. At lytte til Bjørns historie og være sammen med ham i hans kamp for et bedre liv, har for mig været en bevægende, meningsfyldt og livbekræftende oplevelse. Bjørns stædighed og vilje til at blive ved med at tro på, at det nytter, håber jeg vil være en inspirationskilde for andre, som har det svært. Og til Bjørn: Tak for kampen! Jeg er stolt af dig og beundrer dit mod!”

Udtalelse fra Freya Laustsen fra Gallo Kriserådgivning

”Bjørns Historie” er en livshistorie, som giver håb til alle dem, som endnu ikke er kommet ud af mørket. Stor tak til Bjørn, fordi han stod frem og viser, hvordan det har været at være ham. Jeg håber, at fagfolk, myndigheder, forældre, andre omsorgspersoner og ofre for traumatiske hændelser får mod til at sætte ord på det i fremtiden.”

Praktiske informationer

”Bjørns Historie” koster 95 kr. ekskl. porto. Bogen kan købes via sms til 30426134 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og betales via mobilepay. Bogen ligger også i Gallo Kriserådgivning, hvor den kan hentes og pengene overføres til Kirstine Madsen.
Yderligere information fås på Kristine Madsens webside www.kirstinemadsen.dk/

Denne webside bruger cookies.

Vi bruger cookies i forbindelse med værktøjet Google Analytics, som bl.a. leverer statistik over hvilke søgeord, vores webside er fundet med.  

Accepter