Gallo Huset

Gallo Huset er en informationscafé, hvor det er muligt at søge information om alt inden for psykiatri. Gallo Huset arbejder for at øge befolkningens viden om og forståelse for psykiske problemer og sygdomme. Udover en god atmosfære satser informationscaféen på økologi, og det er derfor muligt at købe økologisk kaffe, the, sodavand, hjemmebag og lune retter. Gallo Huset afholder desuden også ofte debatarrangementer.

Læs mere om Gallo Huset

 

 

Gallo Skolen

Gallo Skolen tilbyder undervisning i kreative fag og henvender sig til mennesker med psykiske lidelser eller problemer. Gallo Skolens formål er at give den enkelte faglig arbejdserfaring, personlig tilfredshed og selvtillid ved at udvikle sig kreativt.

Læs mere om Gallo Skolen

 

 

Forlaget Gallo

Forlaget Gallo udgiver fortrinsvis bøger af nye og talentfulde forfattere, som har haft det svært psykisk eller socialt. Forlaget ønsker at støtte, opmuntre og tilskynde nye talenter, som eventuelt senere vil kunne overgå til et kommercielt forlag.

Læs mere om Forlaget Gallo

 

 

Museum Ovartaci

Museum Ovartaci, som blev oprettet i 1975, ligger på Århus Universitetshospital i Risskov. Det rummer både et kunstmuseum og et psykiatrisk historisk museum. Alle værker er skabt af kunstnere med sindslidelser, hvoraf de fleste har været indlagt på hospitalet. Museets formål er blandt andet at fortælle om hospitalets historie, kunst skabt af mennesker med psykiske lidelser og kreativitet som selvhjælp.

Læs mere om Museum Ovartaci

 

 

Gallo Museumscafé

Gallo Museumscafé ligger på Psykiatrisk Hospital i Risskov og er et hyggeligt fristed for patienter og familie, medarbejdere og museumsgæster. Caféen byder udover lune retter, kage og sodavand også på forskellige udstillinger, strikkeklub og foredragsaftener.

Læs mere om Gallo Museumscafé

 

 

Gallos Kreative Værksteder

Til museet Overtaci er der tilknyttet en lang række åbne, kreative værksteder, hvor der er mulighed for at udfolde sig kreativt i et roligt, behageligt og stimulerende miljø. I værkstederne arbejdes der blandt andet med keramik, syning, glas, papir, tekstiltryk, vævning træ og smykker. Alle psykisk sårbare er velkomne, hvad enten man aldrig har været indlagt, er indlagt eller er blevet udskrevet.

 

 

Galleri Gallo

Galleri Gallo er et græsrodsgalleri, som giver kunstnere med psykiske lidelser eller problemer mulighed for at udstille deres kunst. Det at udtrykke sig kreativt, få mulighed for at udstille sin kunst og få kontakt med et publikum kan være en værdifuld hjælp til selvhjælp for mennesker med psykiske problemer.

Læs mere om Galleri Gallo

 

 

Gallo Genbrugsbutik

Gallo Genbrugsbutik er beliggende ved siden af Museumscaféen i Risskov. I Gallo Genbrugsbutik kan man blandt andet købe billigt tøj og brugsgenstande. Genbrugsbutikken tager gerne imod tøj, sko, tasker, bøger mv. Hele overskuddet fra Genbrugsbutikken går til Gallo Kriserådgivning.

Læs mere om Gallo Genbrugsbutik

 

 

Gallo Job

Gallojob opretter og formidler job med løntilskud og henvender sig til tidligere eller nuværende psykiatribrugere, som har fået førtidspension. Gallojob har 12 års erfaring med at skabe jobmuligheder på særlige vilkår og deres filosofi er, at meningsfuldt arbejde skaber større glæde. Derfor har Gallojob også fokus på muligheder og ressourcer hos den enkelte jobansøger fremfor på sygdom og begrænsninger.

Læs mere om Gallo Job

 

 

Radio Gallo

Radio Gallo startede i januar 2001 med at sende udsendelser på Aarhus Lokalradio. Hos Radio Gallo sigter man efter at sende brede indslag, som alle kan få gavn af. Formålet er at give lytterne en god oplevelse og mulighed for at anskue et emne i et nyt og anderledes lys. Radio Gallo kan høres i hele kommunen på Aarhus Lokalradio (frekvens: 98,7 mhz).
Ulige uger: tirsdage kl. 16-17
Lige uger: torsdage kl. 10-11

 

 

Gallo Gården Skærlund

Gallo Gården Skærlund ligger i Thy i rolige omgivelser og er et ferie- og rekreationssted for psykiatribrugere. På Skærlund kan man enten deltage i kurser i kreative fag eller leje en af lejlighederne for én eller flere uger.

Læs mere om Gallo Gården Skærlund

 

 

Fontænegården Enggården

Enggården er et økologisk landbrug. Formålet med Enggården er at give mennesker med langvarig psykisk sygdom gode muligheder for en revalidering gennem arbejde, undervisning, ansvar og fællesskab.

Læs mere om Fontænegården Enggården

 

 

Denne webside bruger cookies.

Vi bruger cookies i forbindelse med værktøjet Google Analytics, som bl.a. leverer statistik over hvilke søgeord, vores webside er fundet med.  

Accepter